Carbon laser peel behandeling

Carbon Laser Peel

Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling heel geschikt voor het herstellen van de vette huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Carbon neemt talg en vet zeer goed op en verwijdert onzuiverheden die diep in de poriën zitten. Het effect van de laser verwijdert het mengsel van koolstof en opgenomen vuil. Wanneer de laser diepere lagen bereikt, maakt het ook rimpels glad en activeert het de collageenproductie. Dit leidt tot een verbetering van de teint en de gladheid van de huidstructuur.

De Carbon laser peel is geschikt voor alle huidtypen. De peeling wordt afgeraden wanneer je last hebt van de volgende indicaties:

Contra-indicaties voor laserkoolstofpeeling

  • Allergie voor koolstof (kooldioxide);
  • Suikerziekte;
  • Zwangerschap /  borstvoeding;
  • Oncologische ziekten;
  • Ontsteking van de huid in het te behandelen gebied;
  • Dermatologische ziekten;
  • Chemotherapie /  bestralingstherapie

 

Carbon laser peel

Op social media zie je veel plaatjes voorbij komen van zwart aangebrachte maskers en een laser die deze zwarte laag zichtbaar verpulverd. Dit ziet er erg cool en effectief uit, maar wees gewaarschuwd: deze manier van behandelen heeft geen enkele zin en kost je alleen maar geld, zonder resultaten.

De speciale carbon gel dringt diep door in je poriën. Wat je wilt bereiken met de Carbon laser peel is dat er binnen deze poriën hitte ontstaat door de laser en dat de Carbon juist op die plek wordt verpulverd. Bij dit proces worden de poriën grondig gereinigd en verpulveren de onzuiverheden van binnenuit precies daar, waar de problemen zich voordoen.

Wanneer je een dikke laag gel op je gezicht hebt, dan zal de Laser slechts de buitenste laag op de epidermis verpulveren, er ontstaat dan een rookpluimje, die voor zowel jou als de behandelaar erg schadelijk is voor je gezondheid. De zwarte gel verdwijnt als sneeuw voor de zon , maar de hitte bereikt de poriën niet, dus deze behandeling om het maar even heel kort door de bocht te zeggen, weggegooid geld. (Maar je hebt natuurlijk wel toffe foto’s of filmpjes voor op social media ;))

Wat wil je wel? Je wilt een heel dun laagje gel op je gezicht die even de tijd krijgt om in te drogen om goed in de poriën in te trekken. Voor nog betere hechting kan er tussentijds op een lage frequentie wat extra worden verwarmt. Bij een zeer gevoelige huid sla ik deze stap over. Na het indrogen haal ik het overgebleven residu van het gezicht, zodat je goed kunt zien dat de carbon zit binnen in de poriën bevind (zichtbaar door minuscule zwarte vlekjes in de huid). Nu begint de daadwerkelijke peel. De laser gaat systematisch over het gezicht en verwijderd hierbij de achtergebleven gel uit de poriën.  Dit proces is pijnloos en alles bij elkaar duurt de behandeling ongeveer 45 minuten.

Carbon laser peel

De waardering van www.theartofpiercings.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 208 reviews.