Contact – Piercingstudio Hollands Kroon – Middenmeer
Gecertificeerd & geregistreerd GGD vergunninghouder

Welkom bij de art of piercings. – Jouw piercingstudio in Hollands Kroon – Middenmeer. Maak eenvoudig online een afspraak in mijn agenda voor een nieuwe piercing of winkel voor een nieuw sieraad wanneer je piercing toe is aan vervanging. Er is een ruime keuze in Massief Gouden piercings, Titanium en Chirurgisch staal.

Ik ben tijdens het piercen niet bereikbaar en kan dan ook helaas geen telefonische afspraken aannemen. Boek afspraken hierom gemakkelijk zelf online via deze website of stuur een whatsapp bericht naar 06-41555001 wanneer je een andere vraag hebt. Ik probeer dan zo snel mogelijk tussendoor te reageren.

Ik beheer een klein winkeltje naast mijn piercingstudio en deze piercings kun je nu ook online bestellen. Sommigen producten hebben een iets langere levertijd. Producten op voorraad worden binnen 1 werkdag naar je opgestuurd via de door jou gekozen verzendmethode.

Betaal veilig via iDeal, Apple Pay, Paypal, Klarna of Creditcard. Kies de verzendmethode die bij jou past of kom je bestelling gratis op afspraak bij mij aan de deur afhalen. Wil je jouw piercing door mij laten verwisselen, maak dan na je bestelling een service afspraak onder ” sieraad omwisselen”.

Heel veel shop plezier en bij vragen kun je altijd even een mailtje sturen naar .

ic1    Bezoek de Studio op afspraak:
ook ‘s avonds en in het weekend!

Schorrekruid 2, 1775 HB Middenmeer | Noord Holland

Telefoon: 06-41555001
E-mail:  

Verkoop:

ic2    Openingstijden

Maandag t/m Zondag op afspraak geopend. Bekijk de actuele tijden en beschikbaarheden bij het maken van een afspraak in de real-time online agenda!

Bedrijfsgegevens:

BTWnummer: NL002070975B42
KVKnummer:
37148467

De studio bevindt zich aan huis op de eerste etage en is via een vaste trap bereikbaar. Er is geen lift aanwezig en hierom niet toegankelijk voor minder validen, rolstoelen en kinderwagens.

Toch nog een vraag? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 24u contact met je op.