Een artikel retourneren, hoe werkt dit?

Retourneren

Wil je een artikel retourneren? Daar doen wij bij theartofpiercings.nl niet moeilijk over.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug op jouw rekening. Let op: heb je het artikel gedragen, uitgepakt of betreft het een verzorgingsproduct? Deze kunnen niet retour.

De kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Eventuele gemaakte transactiekosten via een eerder gekozen betaalplatform (bijv. Klarna of Paypal) worden niet vergoed.

De retourkosten bedragen gemiddeld tussen de €6 en 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via verkoop@theartofpiercings.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 3 werkdagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • Neem rustig de tijd: je hebt 14 dagen de tijd om je artikelen te retourneren.
  • Artikel defect of incompleet ontvangen? We lossen het graag voor je op.
  • Snelle afhandeling: je aankoopbedrag wordt na ontvangst van de retour binnen enkele dagen teruggestort!
  • In verband met hygiene kun je piercings die uit de verpakking zijn gehaald niet meer retourneren.
  • Verzorgingsproducten hebben een houdbaarheidsdatum en kunnen hierom niet worden geruild of geretourneerd.

Om je artikel(en) te retourneren volg je onderstaande stappen.

Stap 1: Meld je retour aan via verkoop@theartofpiercings.nl en geef hierbij ook in de e-mail het Track en Tracenummer door van de retourzending.

Stap 2: Zorg dat je retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden. Schend je deze voorwaarden dan wordt je retourzending niet verwerkt en wordt je betaling niet aan je teruggestort. Kort samengevat zijn de voorwaarden dat je het pakketje en de artikelen retourneert in dezelfde staat als dat je deze van ons hebt ontvangen. 

Stap 3: Breng het naar een pakketbezorger van jouw keuze. De kosten van retournering zijn voor je eigen rekening en worden niet vergoed. 

Wat kan je verwachten?

  • Zodra je retourzending bij mij binnen is wordt je aankoopbedrag binnen enkele dagen terug gestort. (Dit kan in drukke periodes iets langer duren)
  • Nadat ik je retourzending verwerkt heb krijg je hiervan per mail een bevestiging.
  • Het aankoopbedrag wordt teruggestort op het door jou gebruikte betaalwijze.
    • Heb je geen gebruik gemaakt van iDeal maar van Paypal, Creditcard of een andere betaalmethode? Dan wordt het bedrag daarop teruggestort.

 

De waardering van www.theartofpiercings.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 207 reviews.