Een artikel retourneren, hoe werkt dit?

Wil je een artikel retourneren? Daar doen wij bij theartofpiercings.nl niet moeilijk over.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

  • Neem rustig de tijd: je hebt 14 dagen de tijd om je artikelen te retourneren.
  • Artikel defect of incompleet ontvangen? We lossen het graag voor je op.
  • Razendsnelle retouren afhandeling: je aankoopbedrag wordt na ontvangst van de retour binnen een week teruggestort!
  • In verband met hygiene kun je piercings die uit de verpakking zijn gehaald niet meer retourneren.

Om je artikel(en) te retourneren volg je onderstaande stappen.

Stap 1: Vraag een retourformulier aan

Stap 2: Print het retourformulier uit. *Indien je niet beschikt over een printer, mag je een handgeschreven briefje bij je retourzending voegen. Hierop moet je ordernummer, achternaam en adresgegevens vermeld staan.

Stap 3: Knip het retourformulier in twee delen. Voeg het formulier toe in de zak of doos en plak de adres gegevens erop.

Stap 4: Zorg dat je retourzending voldoet aan onze retourvoorwaarden. Schend je deze voorwaarden dan wordt je retourzending niet verwerkt. Kort samengevat zijn de voorwaarden dat je het pakketje en de artikelen retourneert in dezelfde staat als dat je deze van ons hebt ontvangen.

Stap 5: Breng het naar een pakketbezorger van jouw keuze. De kosten van retournering zijn voor je eigen rekening. 

Wat kan je verwachten

  • Zodra je retourzending bij ons binnen is wordt je aankoopbedrag binnen een week terug gestort. (Dit kan in drukke periodes iets langer duren)
  • Nadat wij je retourzending verwerkt hebben krijg je hiervan per mail een bevestiging.
  • Het aankoopbedrag wordt teruggestort op het door jou gebruikte rekeningnummer.
    • Heb je geen gebruik gemaakt van iDeal maar van Paypal, Creditcard of een andere betaalmethode dan wordt het op daarop teruggestort.