Community

Community

Opgezwollen en pijn...
 
Meldingen
Alles wissen

Opgezwollen en pijnlijke piercing. Wat moet ik doen?


824466f4c909eaab913eff269053ed94?s=80&d=mm&r=g
Berichten: 1
Topic starter
(@ambertje)
New Member
Deelgenomen: 6 maanden geleden

Hallo iedereen die dit leest. Ik heb een probleempje met mijn piercing. Ik heb in juli 2019 een industrial piercing laten zetten. Na een half jaar begon het pijn te doen en zag ik dat ik een bultje kreeg. Ik heb toen op internet een beetje rond gekeken wat het kon zijn en toen was ik tot de conclusie gekomen dat het een vochtbultje was. Toen ben ik gelijk weer begonnen met het zeezouten in combinatie met tea tree olie. Maar eigenlijk is het nooit echt weggegaan. En nu ben ik bijna 1.5 jaar later en heb ik dit. In de tussentijd heb ik al meerdere keren het sieraadtje veranderd (Misschien niet een hele slimme keuze geweest). Ik ben zelf bang dat het een ontsteking is en dat ik het sieraadtje moet verwijderen en dit ik niet zo graag omdat ik hem toch wel gaaf vind en eigenlijk ook jammer zou vindne als het verwijderd zou moeten worden. Wie weet wat dit precies is en wat ik er mee kan doen om het weer weg te krijgen. Het tot behoorlijk pijn en ik probeer er niet op te slapen maar telkens wordt ik toch wakker op de kant van de piercing. 

1 reactie
627b15e41033b749e5e990ae34a7fb1b?s=80&d=mm&r=g
Berichten: 2
Admin
(@piercingart82)
Lid
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Hi Amber, 

Mijn naam is Jessica, ik ben de beheerder van dit forum. Welkom!

Ik zie wat je bedoelt op jouw foto. Ik kan me voorstellen dat je last hebt van dat bultje! Een industrial kan wel tot 2 jaar duren voordat hij helemaal genezen is, als je binnen die 2 jaar je piercing verwisseld kan dat de genezing een stuk lastiger maken. Het goede nieuws is dat de meeste problemen met liefde en geduld zeker zijn te verhelpen. Ook die van jou 🙂 Om een beter beeld te krijgen van jouw situatie wil ik je vragen onderstaande vragen te beantwoorden:

Weet je van welk materiaal je piercingstaafje is gemaakt? 
Gebruik je een kant en klare zeezout oplossing of heb je deze zelf gemaakt?

Mocht je piercing ontstoken zijn, dan moet je deze behandelen met je piercing nog in je oor. Je mag een piercing tijdens een ontsteking nooit verwijderen, omdat de ontsteking zich dan in je lijf kan gaan verspreiden en dat willen we natuurlijk niet

( Ik ben vandaag superdruk, maar ik ga mijn best doen om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Het kan zijn dat je hierdoor iets langer op een antwoord terug moet wachten)

Beantwoorden
Deel: