Full body waxen Hollands Kroon – Sugar wax – Suikerwaxen – Filmwaxen

Door mijn werk als piercer ben ik enthousiast en geïnteresseerd geraakt in de werking van de anatomie van het menselijk lichaam. De kunst van het piercen om iemand mooier te maken heeft mijn kennis van de anatomie en uiterlijke verzorging enorm vergroot. Mede door de verschillende harde lockdowns door Covid waar ik mee te maken heb gehad heb ik nagedacht over uitbreiding van mijn diensten, zodat ik mijn bezoekers op een nog breder gebied van dienst kan zijn en kan bijdragen aan een optimale verzorging van zowel piercings (waarbij verzorging van onmisbaar belang is door het doorboren van de huid) en het verzorgen van jouw kwetsbare huid.

Nu zijn jullie van mij niets anders gewend dan dat ik altijd op zoek ben naar creatieve oplossingen om het leven van jou als klant en voor mij als behandelaar zo fijn mogelijk te maken en heb ik mijn diensten uitgebreid met Full body waxen met Premium Filmwax en Italwax Suikerwax. Je kunt dan naast de reguliere afspraken voor (body) piercings, oorgaatjes schieten en tandkristallen kiezen voor een uitgebreide keuze in waxbehandelingen die ik voor zowel mannen vrouw aanbied, de ideale waxbehandeling voor in de zomer, ook voor de gevoelige huid!

Klik hier voor meer informatie over waxen of bekijk hier direct de voordelige prijzen

Tot snel!

De waardering van www.theartofpiercings.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 201 reviews.