Microneedling

[thb_slidetype slide_text=”

Effectieve huidverbetering door Microneedling met de allernieuwste Dermapen 4

“]

Verbeter en verjong jouw huid met de beste producten en materialen op de markt

[thb_flipbox icon_front=”basic_compass.svg” front_content=”

Microneedling

Welke behandelingen zijn er?” front_bg_color=”#000000″ front_bg_image=”94604″ back_content=”Doffe huidskleur
Haarproblemen en alopecia
Fotoveroudering
Rimpels
Fijne lijntjes
Verslapping
Vergrote poriën
Pigmentvlekken
Oneven huidskleur
Littekens
Striae
Cellulite” min_height=”350″ bg_gradient3=”#a11ffc” bg_gradient4=”#8f61d8″]

[thb_flipbox icon_front=”software_pathfinder_unite.svg” front_content=”

Dermapen 4

De beste resultaten al vanaf 3 behandelingen” front_bg_color=”#000000″ front_bg_image=”94518″ back_content=”De Dermapen Microneedling pennen zijn de enige echte- en originele Dermapennen.
Hiermee zetten we een nieuwe maatstaf voor snelheid, effectiviteit, comfortniveau en veiligheid op het gebied van Microneedling.

De 1920 (!!) microkanaaltjes die door de Dermapen4 per seconde worden gecreëerd kunnen tot 80% meer actieve voedingsstoffen dieper in de huid brengen.
Verminder met ongekend succes tekenen van veroudering, pigmentatie, acne, striae en nog veel meer, voor een gezonde en stralende huid.” min_height=”350″ bg_gradient3=”#13a1d5″ bg_gradient4=”#8f61d8″]

[thb_flipbox icon_front=”basic_cards_diamonds.svg” front_content=”

Nazorg

Verzachtende verzorgingsproducten” front_bg_color=”#000000″ front_bg_image=”94519″ back_content=”De ontwikkeling van de DP Dermaceuticals™ producten reflecteert de betrokkenheid bij het verbeteren van de huid. De DP Dermaceutical producten zijn ontwikkelt in samenwerking met leidende dermatologen, doctoren en artsen van over de hele wereld. Op deze manier hebben onze experts en ontwikkelaars echte affiniteit met de huid kunnen creëren.” min_height=”350″ bg_gradient3=”#fa709a” bg_gradient4=”#8f61d8″]

[thb_image alignment=”aligncenter” image=”94632″][/thb_image]

Over Dermapen 4

De dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van Microneedling. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Microneedling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

De Dermapen 4 is zeer geschikt voor een behandeling van huidveroudering, zonschade, (acne) littekens, pigmentatie, grove porie structuur of het opfrissen van de huid. Uw huidconditie zal verbeteren, waardoor u een gezonde, gladde huid krijgt die straalt!

Indicaties

De Dermapen4 behandelingen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van:

  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Acné
  • Littekens
  • Huidverjonging
  • Striae
  • Pigmentatie
  • Vergrote poriën
  • Haarverlies

Dermapen 4 behandeling

Tijdens een Microneedling behandeling worden er op hoge snelheid micro-gaatjes in de huid gemaakt. Door deze micro-gaatjes kom het natuurlijke herstelproces op gang, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Na een Microneedling behandeling met de Dermapen 4 is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

DP Dermaceuticals peels

De behandeling kan eventueel aangevuld worden met een DP Dermaceuticals peeling. Door de combinatie van peeling en de Dermapen 4™ – die minuscule openingen in de huid maakt – kan de peeling vloeistof dieper penetreren, waardoor er sneller en beter resultaat kan worden behaald. De DP Dermaceuticals peel is geschikt voor de behandeling van huidveroudering, zonschade, (acne) littekens, pigmentatie, grove porie structuur of het opfrissen van de huid.

Na de behandeling

Na de Microneedling behandeling kan de huid enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen zijn. Ook kan de huid strak aanvoelen. Dit verdwijnt meestal binnen 24 – 72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.

Microneedling Certificaat

Microneedling certificaat