Hoe werkt het verzendproces?

Het verzendproces van theartofpiercings.nl verloopt op deze manier:

Bestellen

Je doet bij ons een bestelling. Maar liefst 95% van de producten die direct leverbaar zijn kunnen wij, indien besteld en betaald voor 23:00u, nog dezelfde dag verzenden. Een aantal artikelen in onze webshop hebben een langere levertijd, deze vermelden wij altijd op de productpagina. Zodra alle artikelen uit je bestelling bij ons binnen zijn zullen wij je bestelling verwerken en verzenden.

Verwerken

Onze magazijnmedewerkers zullen je bestelling verwerken en verzendklaar maken.

Verzenden

Jouw bestelling wordt samen met andere bestellingen bij de door jou gekozen verzendmethode aangeboden. Vanaf dat moment zijn zij verantwoordelijk voor de aflevering van je bestelling. In veel gevallen zullen zij je pakketje binnen 3 werkdagen bij je bezorgen.

Bezorgen

Jouw bestelling wordt bezorgd op het door jou opgegeven afleveradres of afhaalpunt. Je kunt dit alles ook gemakkelijk via de toegestuurde track en trace link volgen.

Feestje vieren!

Wanneer je bestelling geleverd is, controleer dan direct of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet het geval is dan verzoeken we je dit binnen 48 uur te melden aan onze klantenservice.