Microneedling

Door mijn werk ben ik enthousiast en geïnteresseerd geraakt in de werking van de anatomie van het menselijk lichaam en dan voornamelijk wanneer het gaat over de huid. De kunst van het piercen om iemand mooier te maken heeft mijn kennis van de anatomie en huid enorm vergroot. Mede door de verschillende harde lockdowns door Covid waar ik mee te maken heb gehad heb ik nagedacht over uitbreiding van mijn diensten, zodat ik mijn bezoekers op een nog breder gebied van dienst kan zijn en kan bijdragen aan een optimale verzorging van zowel piercings (waarbij verzorging van onmisbaar belang is door het doorboren van de huid) en het verbeteren, versterken en verjongen van de huid.

Nu zijn jullie van mij niets anders gewend dan dat ik altijd op zoek ben naar creatieve oplossingen om het leven van jou als klant en voor mij als behandelaar zo fijn mogelijk te maken en hierom ga ik in het nieuwe jaar mijn diensten uitbreiden met Microneedling. Je kunt dan naast de reguliere afspraken voor (body) piercings, oorgaatjes schieten en tandkristallen kiezen voor een uitgebreide keuze in huidbehandelingen die bijdragen aan een gezonde, sterke huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en de complete huidverbetering.

Klik op deze link voor uitgebreide informatie over microneedling, Dermapen 4 en de verschillende indicaties- en contra-indicaties voor deze behandelingen.