Vandaag besteld = de volgende werkdag verzonden

De volgende werkdag verzonden

Ruim 95% van de producten die direct leverbaar zijn kan ik, indien besteld en betaald voor 23:00u, de volgende werkdag verzenden. Gedurende de dag van jouw bestelling ben ik werkzaam in de studio en kan ik niet eerder dan ‘s avonds alle bestellingen samenstellen en verzendklaar maken. Iedere ochtend van ma t/m zaterdag gaan de bestellingen van de vorige dag naar de koerier.  Je ontvangt per e-mail een track- en tracecode om jouw bestelling te kunnen volgen. Maar er zijn natuurlijk ook een paar uitzonderingen.

Langere levertijd

Het komt helaas af en toe voor dat een artikel een langere levertijd heeft. Als het mij niet lukt om het de volgende werkdag dag op te sturen, dan laat ik dat altijd weten. Artikelen in nabestelling worden doorgaans binnen 7-14 dagen uitgeleverd. Wanneer dit het geval is, dan vermeld ik dit duidelijk bij het betreffende artikel. Mocht er iets bijzonders zijn met je bestelling, dan zal ik je hier altijd van op de hoogte houden. Nabestellingen hebben in jouw account de status: in afwachting

Bestellingen van Vrijdag, Zaterdag en Zondag enworden op Maandag opgehaald door de koeriersdienst. Houdt hierom rekening met een aantal dagen extra verzendtijd.

De waardering van www.theartofpiercings.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 207 reviews.