Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wanneer krijg ik mijn geld terug? Je krijgt bij ons binnen 7 werkdagen je geld terug op jouw rekening. Hieronder leggen we het proces graag verder aan je uit. Zodra je retourzending bij ons binnen komt, wordt er een kwaliteitscontrole uitgevoerd door onze retourafdeling. Dit doen wij normaal gesproken binnen 5 werkdagen.

Kwaliteitscontrole

Als blijkt dat je retourzending aan deze controle en de bovengenoemde voorwaarden voldoet, ontvang je van ons een e-mail bevestiging en storten wij het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten terug op de rekening waarmee je de bestelling hebt voldaan. Indien je de gehele bestelling retourneert krijg je ook de eventueel betaalde verzendkosten van jouw initiële bestelling teruggestort.

Let op: Terugbetalingen worden gedaan onder de naam stichting Mollie Payments!

Track en Trace retourzending

Mocht je nog geen bericht van ons hebben ontvangen over de status van je retourzending, stuur ons dan een berichtje met je track en trace code van je retourzending. Dan kunnen wij bekijken of de retourzending al bij ons is geleverd. Gemiddeld worden de retourzendingen binnen 3-5 werkdagen verwerkt nadat ze door ons zijn ontvangen.