Maak een afspraak

Boek hier snel & makkelijk jouw afspraak!

Je kunt bij jouw boeking kiezen voor contante betaling in de studio. Wil je pinnen, betaal dan tijdens de resevering vooruit via iDeal. Kortingen en waardebonnen worden in de studio met je verrekend. Je ontvangt 20% korting op elke volgende piercing die je op dezelfde afspraak laat plaatsen! De korting wordt verrekend op de goedkoopste piercing en geldt voor 1 persoon. (dus niet voor 2 personen op 1 tijdvak). Bij jouw boeking krijg je bij de bevestiging tarieven te zien, die nog niet met eventuele kortingen zijn verrekend. Wanneer je diensten combineert, wordt dit uiteraard op de afspraak met jou verrekend.

De 20% korting of de gratis €10 waardebon geldt niet voor Oorgaatjes schieten, verzorgingsproducten en sieraden.

Ik ben tijdens het piercen niet bereikbaar en kan dan ook helaas geen telefonische afspraken aannemen. Boek afspraken hierom gemakkelijk zelf hieronder.

No-Show, verplaatsen of annuleren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een afspraak hebt gemaakt, maar toch niet wilt of kunt komen. Je kunt heel makkelijk zelf je afspraak kosteloos tot 6 uur van te voren annuleren. In de afspraakbevestiging die je per e-mail krijgt vind je hiervoor de link. Voor latere wijzigingen of annuleren wil ik je vragen om even een berichtje te sturen naar 06-41555001. Dit kan zonder opgave van een reden. Niet komen opdagen zonder afbericht vind ik echt niet netjes. Ik werk op afspraak, maak tijd voor je vrij en tref de nodige voorbereidingen. Deze tijd kan dan niet meer door iemand anders worden ingevuld en heeft gevolgen voor mij en andere klanten. 

Wanneer je zonder afbericht niet bent komen opdagen kun je alleen een nieuwe afspraak maken inclusief volledige vooruitbetaling. Afspraken via de online agenda zullen worden verwijderd.

Bekijk hier de prijslijst

Maak hieronder gemakkelijk zelf een afspraak

Laden...

Nieuwsgierig hoe de tarieven zijn opgebouwd? Klik hier voor meer informatie.