Afspraak maken

Maak hier snel & makkelijk jouw afspraak!

(Lukt het niet ivm een storing om de agenda te gebruiken, stuur me dan even een mailtje op boekingen@theartofpiercings.nl) Bedankt!

Let op: vanaf 28 juli 2024 tm 21 augustus 2024 is de studio gesloten ivm vakantieperiode. Bestellingen kunnen geplaatst worden, maar zullen dan bij terugkomst worden geleverd.

 

Laden...

Alle diensten zijn ingesteld op een bepaald tijdvak. Wil je meerdere diensten, maar zie je geen optie hiervoor in de agenda?  Mogelijk overschrijden de diensten de beschikbare tijden, vaak is er toch nog wat mogelijk. Stuur een bericht naar boekingen@theartofpiercings.nl, dan kijk ik even met je mee in de agenda.

Je kunt bij jouw boeking kiezen voor contante betaling of via een QR code voor iDeal betalingen in de studio. Kortingen en waardebonnen worden in de studio met je verrekend. 

Je kunt in de studio betalen met de VVV kadobon!

Je ontvangt 20% korting op elke volgende piercing die je op dezelfde afspraak laat plaatsen. De korting wordt verrekend op de goedkoopste piercing en geldt voor 1 persoon. (dus niet voor 2 personen op 1 tijdvak). Bij jouw boeking krijg je bij de bevestiging tarieven te zien, die nog niet met eventuele kortingen zijn verrekend. 

Heb je een waardebon? De 20% korting of de gratis €10 waardebon geldt niet voor Oorgaatjes schieten, verzorgingsproducten en sieraden.  Gratis uitgegeven waardebonnen zijn per persoon 1x uit te geven en bedoelt als kennismaking. Heb je meerdere bonnen, dan kun je deze delen met mensen die nog niet eerder bij mij zijn geweest. Je kunt dus niet bij ieder bezoek voor jezelf een waardebon inwisselen.

Ik ben tijdens het piercen niet bereikbaar en kan dan ook helaas geen telefonische afspraken aannemen. Boek afspraken hierom gemakkelijk zelf in de online agenda.

 

No-Show, verplaatsen of annuleren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een afspraak hebt gemaakt, maar toch niet wilt of kunt komen. Je kunt heel makkelijk zelf je afspraak kosteloos tot 6 uur van te voren annuleren. In de afspraak bevestiging die je per e-mail krijgt vind je hiervoor de link. Voor latere wijzigingen of annuleren wil ik je vragen om even een berichtje te sturen naar boekingen@theartofpiercings.nl. Niet komen opdagen zonder afbericht vind ik echt niet netjes. Ik werk op afspraak, maak tijd voor je vrij en tref de nodige voorbereidingen. Deze tijd kan dan niet meer door iemand anders worden ingevuld en heeft gevolgen voor mij en andere klanten. 

Wanneer je zonder afbericht niet bent komen opdagen kun je alleen een nieuwe afspraak maken inclusief volledige vooruitbetaling. Afspraken via de online agenda zullen worden verwijderd. 

De waardering van www.theartofpiercings.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 208 reviews.