Service en Contact

Hoe kan ik je bereiken?

De meest gestelde vragen over het bestelproces, verzending en retourneren heb ik al voor je beantwoord op mijn website. Kun je het antwoord niet vinden? Neem dan gerust contact op!

Vanuit mijn vestiging in Middenmeer zorg ik ervoor dat je tijdens werkdagen snel antwoord op je vraag krijgt!

Voordat je contact op neemt
Bekijk eerst even de website waarop de meeste vragen uitgebreid beantwoord zijn. Wellicht kun je hier al een antwoord op je vraag vinden.

Contact via E-mail:
Algemene vragen: info@theartofpiercings.nl

Telefonisch ben ik niet, tot zeer slecht bereikbaar. Niet omdat ik je niet wil spreken, maar omdat ik tijdens het piercen geen mogelijkheid heb om telefoontjes te bantwoorden. Daarnaast ben ik druk met mijn webwinkel met bijbehorende administratie, beantwoord ik e-mails en whatsappberichten en heb ik tussendoor 2 kleine kinderen onder de 3. Telefoongesprekken zijn hierom erg lastig om te voeren en kosten daardoor onnodig veel tijd. Ik vraag hiervoor je begrip. 

Ik heb specifieke wensen en wil een offerte aanvragen

Specifieke wensen? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wanneer je specifieke wensen hebt voor een bepaald sieraad, hulpmiddel of voor een gaaf idee voor een nieuwe piercing, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Stuur een e-mail naar info@theartofpiercings.nl  Je ontvangt binnen 1 dag reactie. Ik denk graag met je mee!

Webwinkel keurmerk

Ik vind het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over mijn producten en diensten. Mijn beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Mijn klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

De waardering van www.theartofpiercings.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 207 reviews.