Goede doelen. Er zijn er zo verschrikkelijk veel. Ik vind het best lastig vind om een keuze te maken in welke doelen ik wel of niet wilt steunen. Omdat ik toch wil bijdragen, heb ik zorgvuldig een keuze kunnen maken. 

Ik heb voor mezelf een statement aangenomen:
Zolang er in Nederland kinderen zijn die in armoede leven geef ik geen steun aan buitenlandse initiatieven. 

Ik zie gewoonweg door het bos de bomen niet meer en ik vraag me af in tot hoeverre donaties goed aan komen en goed worden besteed.

In Nederland zijn er tienduizenden kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! 

Mijn keuze is dan ook gevallen op deze stichting. Ik vind het heel gaaf om te zien hoe deze stichting het mogelijk maakt dat kinderen in Nederland hun verjaardag kunnen vieren, mee kunnen op schoolreisje of bijvoorbeeld kunnen sporten. Klinkt heel vanzelfsprekend toch? Maar dat is het helaas niet. Wist je dat jij ook mee helpt aan dit goede doel? Bij iedere contante betaling in mijn Studio gaat er €1 naar de Stichting Jarige Job en bij €35 helpen we met zijn allen 1 kind in Nederland aan een onvergetelijke verjaardag! Hoe gaaf is dat?:) Klik op het onderstaande plaatje als je meer wilt weten wat deze Stichting allemaal nog meer doet.

De waardering van www.theartofpiercings.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 208 reviews.